Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Anderlecht volgend seizoen actief met deze ploeg’ (SCHADUWPLOEG!!!)

Luc Devroe is sinds kort verantwoordelijk voor het technische beleid bij RSC Anderlecht. Met Kristal Abazaj en Yevhen Makarenko haalde hij alvast twee nieuwe spelers binnen voor het nieuwe seizoen en dit lijkt pas het begin te zijn.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

En met Elias Cobbaut (KV Mechelen) staat alweer een derde aanwinst op punt om te tekenen. Maar daar blijft het zeker niet bij, vooral omdat ook een aantal van de huidige sterkhouders (Dendoncker, Trebel, …) vervangen zullen worden. Veel werk dus maar Devroe kennende heeft hij alles tot in de puntjes voorbereid en heeft hij al een soort van schaduwelftal in zijn hoofd.

Bij Sport/Voetbalmagazine probeerde men hier al een schets van te maken op basis van de getransfereerde spelers en potentiƫle doelwitten die de voorbije weken al werden genoemd, rekening houdend met mogelijke vertrekkers. Zo kwam men tot onderstaand elftal, al komen daar ongetwijfeld nog heel wat andere nieuwkomers bij.

Het schaduwelftal van RSCA:

Hendrik Van Crombrugge;

Alexis Saelemaekers, JosuƩ Sa, Uros Spajic, Elias Cobbaut;

Pieter Gerkens, Yevhen Makarenko, Sven Kums;

Andy Najar, Kenneth Saief,

Landry Dimata

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *