Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Lierse SK heeft nieuwe eigenaar gevonden’

De Belgische voetbalclub Lierse SK heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Dit weet het medium Sporza te melden.

“Eén dag voor het zijn licentiedossier moet indienen bij het BAS heeft Lierse zijn noodzakelijke overname afgerond. De financieel noodlijdende club uit 1B sloot een deal met David Nakhid, een ex-voetballer van Waregem uit Trinidad en Tobago”, meldt Sporza.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Het is afwachten of Manu Karagiannis, ex-Anderlecht, mee in het project stapt, want hij werd enkele maanden geleden ook gekoppeld aan Nakhid. Maged Samy zal uiteraard tevreden zijn, hij was al zeer lang op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de noodlijdende club.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *