Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Dimitris Kolovos mag KV Mechelen verlaten

De 23-jarige middenvelder Dimitris Kolovos van KV Mechhelen mag uitkijken naar een nieuwe club. De voormalige speler van Panionios belandde via Olympiakos Piraeus bij KV Mechelen. In zijn eerste seizoen lukte hij 5 doelpunten in 27 wedstrijden. Kolovos behoorde tot de sterkhouders, maar hij kreeg met blessureleed af te rekenen.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

KV Mechelen nam hem definitief over van de Griekse club voor 750.000 euro. Daar hoorde een driejarig contract bij. Maar de 24-jarige Griekse speler kwam dit seizoen slechts 3 keer aan de aftrap en viel 9 keer in.

Malinwa wist het behoud niet te verzekeren. Kolovos mag uitkijken naar een andere club. Een terugkeer naar Griekenland zou niet meteen een optie zijn. Hij hoopt in Belgiƫ te kunnen blijven

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *