Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Guillaume Gillet naar andere Belgische club?

Guillaume Gillet speelde in het verleden al voor een hele rits Belgische clubs en staat nu onder contract bij het Griekse Olympiakos Pireaus. Die club verkeerd in zwaar weer en daarom zou hij uitkijken naar een nieuwe werkgever. Dit zou zomaar Royal Antwerp kunnen gaan worden.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Gillet trok na Anderlecht naar Bastia en belandde daarna bij FC Nantes. Hij deed het goed in de Ligue 1. Bij Olympiakos kon hij echter opnieuw samenwerken met Besnik Hasi, die niet lang bij de Griekse club aan de slag bleef.

Olympiakos streed niet mee voor de landstitel en wil meerdere spelers laten gaan. Volgens een aantal bronnen zou hij op transfervrije basis kunnen vertrekken. Mogi Bayat is de zaakwaarnemer van Guillaume Gillet. Hij kan het goed vinden met Luciano D’Onofrio, de sportieve baas bij Antwerp.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *