Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

KASSA!! ‘Vangt Club Brugge 15 miljoen euro voor deze speler?’

Club Brugge kan deze zomer weer flink cashen. Vorige zomer verkocht het José Izquierdo voor 18 miljoen euro aan Brighton en nu zou Anthony Limbombe ook een transfer kunnen maken dat de club 15 miljoen euro zou kunnen opleveren.

De 23-jarige linkerflankspeler debuteerde tegen Saoedi-Arabië met de Rode Duivels. Dat opent deuren. Limbombe zit in de Pro League aan zes goals en zes assists in 27 wedstrijden. Volgens HLN is er belangstelling van Southampton en Huddersfield Town, waar Laurent Depoitre op de loonlijst staat. Die interesse zou concreet zijn. Tel daar nog Olympique Lyon en OGC Nice bij. Al gaf Anthony Limbombe recent aan dat hij graag in de Bundesliga zijn kans wil gaan.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Club Brugge zou minstens 12 miljoen euro willen vangen. Vier keer meer dan de aankoopprijs. Daar zouden nog aantrekkelijke bonussen bovenop moeten komen. Met de sterke graad van belangstelling zou Limbombe 15 miljoen euro kunnen opbrengen.

Het wordt binnenkort niet alleen uitkijken voor Anthony Limbombe, als Roberto Martinez zijn voorlopige WK-selectie bekendmaakt. Als Limbombe mee mag naar dat kampioenschap zal dat een positieve invloed hebben op de interesse uit andere competities én op de transferprijs.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *