Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Nieuw bod op komst voor Anderlecht-sterkhouder Leander Dendoncker

Het ziet ernaar uit dat Leander Dendoncker aan het eind van het seizoen vertrekt bij Anderlecht. Er is veel belangstelling voor de middenvelder. Onder meer Crystal Palace probeerden de 23-jarige middenvelder binnen te halen.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

De Londense club is goed op weg het behoud in de Premier League te verzilveren en wil daarna snel werk maken van de uitbouw van de spelerskern. Dendoncker past in dat verhaal. Bij Anderlecht mogen ze zich aan een nieuw bod verwachten, meldt HLN. In de wandelgangen valt te horen dat Dendoncker van het vorige bestuur de belofte kreeg deze zomer voor 15 miljoen euro weg te mogen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *