Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Waasland-Beveren trekt international aan

Waasland-Beveren heeft zich versterkt met een International. Djihad Bizimana, Rwandees international, heeft een driejarig contract ondertekend.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“Djihad Bizimana streek anderhalve week geleden neer op de Freethiel. Hij kreeg een week de tijd om de sportieve cel te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dat is een kans die hij met beide handen greep. Hij verbaasde iedere medespeler, maar ook de staf en de sportieve leiding met zijn capaciteiten. De Rwandees, die op 21-jarige leeftijd al twintig interlands achter zijn naam schreef, toont dat hij een stevige defensieve middenvelder is met aanvallende impulsen. Hij is overigens topscorer in de CAF Champions League, de Afrikaanse tegenhanger van het meest prestigieuze tornooi in Europa. Niet slecht als defensieve middenvelder, als je’t ons vraagt. Waasland-Beveren zal de eerste club zijn buiten Afrika waar hij actief is, hij komt over van APR FC”, aldus Waasland-Beveren via het officiële clubkanaal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *