Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: AA Gent bijna rond met speler Zulte Waregem

AA Gent is bijna akkoord met Brian Hamalainen. Hij heeft een aflopend contract bij Zulte Waregem en kan dus transfervrij vertrekken. De 28-jarige verdediger zou al medische testen afgelegd hebben in het UZ Gent, meldt Het Nieuwsblad. Hamalainen draaide vier seizoenen mee bij Lyngby BK en belandde in 2011 bij Zulte Waregem. Na één seizoen volgde een transfer naar Racing Genk, waar hij vier seizoenen bleef.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Hamalainen keerde in 2016 terug naar Zulte Waregem. AA Gent zag Kenny Saief in januari bij Anderlecht belanden. Nana Asare bleef niet blessurevrij. Yves Vanderhaeghe kan een extra kracht op de linkerflank goed gebruiken. Hamalainen is ook inzetbaar als centrale verdediger.

Brian Hamalainen wordt op 29 mei 29 jaar en won de Beker van België met Racing Genk en Zulte Waregem.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *