Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Verheyen en Broos willen meteen bij Club Brugge shoppen’

KV Oostende presenteerde eerder deze week Gert Verheyen als nieuwe hoofdcoach waardoor Adnan Custovic het schip moest ruimen. De debuterende trainer heeft meteen ook al een eerste transferdoelwit bepaald en misschien niet toevallig kijkt hij daarvoor naar zijn ex-ploeg Club Brugge.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Volgens Het Nieuwsblad wil de kustploeg straks proberen om Jordi Vanlerberghe weg te halen bij Blauw-Zwart. De 21-jarige verdediger/middenvelder werd vorige zomer nog voor 1,9 miljoen euro weggeplukt bij KV Mechelen, maar kon zich nog niet doorzetten en kwam in de competitie slechts zes keer in actie en in de beker één keer.

Oostende wil de belofteninternational, die Verheyen nog kent van bij de U19, liefst van al definitief overnemen, maar het is nog maar de vraag of Club dat zal zien zitten. Het zou Vanlerberghe dan immers met verlies moeten verkopen. Een uitleenbeurt zal misschien dus meer soelaas bieden, al is nieuwe KVO-voorzitter Peter Callant daar ook geen voorstander van.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *