Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Hassane Bandé scoort al goede punten bij Ajax

Hassane Bandé heeft zich al bij zijn nieuwe werkgever Ajax gemeld en scoort daar direct goede punten. Trainer Erik ten Hag liet donderdag op de persconferentie weten dat de aankoop van ruim acht miljoen euro een ‘frivole’ indruk maakt. SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“Frivool, open en spontaan”, omschrijft Ten Hag de aanwinst. “Dat is dan ook echt de eerste indruk.”

De coach is blij dat de aanvaller zich nu al heeft aangesloten bij zijn selectie. “Dat was mijn wens, toen de competitie daar was afgelopen. Toen heb ik gelijk gevraagd om hem zo snel mogelijk naar Amsterdam te laten komen. Hij kan nu al wennen. Binnen Ajax, maar ook binnen Nederland, met de taal. Dat is alleen maar winst richting volgend seizoen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *