Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Leandro Trossard sluit één club uit: “Voetballend is het geen stap hoger”

Het ziet ernaar uit dat Leandro Trossard bezig is aan zijn laatste wedstrijden als speler van KRC Genk. Dimitri de Condé gaf al aan dat het moeilijk zal zijn om een aantal spelers te houden. Daarbij noemde hij meteen twee namen: Omar Colley en Leandro Trossard.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Die laatste denkt in ieder geval nog niet aan een transfer. “Nu ben ik er in elk geval nog niet mee bezig. Echt. Ik heb mijn manager ook gezegd: Als er iets komt, wil ik het pas na het seizoen weten”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “Ik laat het op mij afkomen. Nog een jaartje Genk zou ik niet erg vinden. Ik wil in elk geval het gevoel hebben zeker te spelen. En Europees voetbal, Champions League of Europa League, dat kan ook meespelen.”

“Voorts heb ik niet echt een voorkeur. Al spreekt de Spaanse competitie mij wel aan, dat voetbal moet mij liggen. En iedereen wil graag naar de zon”, lacht Trossard, die in ieder geval wel niets voelt voor een transfer naar Anderlecht. “Daar doe ik liever geen uitspraken over. Het is toch niet aan de orde. (aarzelend) Voetballend zou het niet meteen een stap hoger zijn…”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *