Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Royal Antwerp ontdekt nieuwe smaakmaker: “Ik wil meer spelen”

Winteraanwinst van Royal Antwerp Egor Nazaryna kijgt steeds meer zijn kans bij de club.

“Ik speel al drie weken op een rij, dus dat stemt me tevreden Voordien speelde ik nooit, dus dit is goed voor het vertrouwen. Maar ik wil meer en meer spelen, hé”, toont de jonge Oekraïner zich ambitieus in Gazet van Antwerpen.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“De coach heeft duidelijk vertrouwen in me, en ik heb nog heel wat jaren voor me. Hopelijk kan ik mezelf bij Antwerp blijven bewijzen. Maar ik ben iemand die altijd wil spelen. Zeker in wedstrijden zoals op het Kiel, waar de sfeer toch top is. Ik wil meer, véél meer.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *