Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘AA Gent krijgt monsterbod van rond de 20 miljoen binnen voor smaakmaker’

AA Gent heeft naar verluidt een topbod binnen gekregen voor één van haar pareltjes. Het zou gaan om Samuel Kalu. De jonge Nigeriaan is bijzonder gegeerd en volgens OwnGoalNigeria heeft Gent nu een bod binnengekregen dat bijna niet te weigeren valt.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

AS Monaco zou doordrukken voor Kalu en een bod uitgebracht hebben dat dicht bij de 20 miljoen euro zou liggen. Gent heeft nog niet gereageerd op het aanbod, maar Kalu zelf zou wel een voorkeur hebben voor de Bundesliga. Daar zouden Hoffenheim en Bayer Leverkusen geïnteresseerd zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *