Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Filip Joos heeft ‘rake’ transfertip voor Anderlecht

Als Filip Joos op de stoel zou zitten van Luc Devroe bij RSC Anderlecht dan zou hij werk gaan maken van de komst van Cristian Benavente. Hij tekende onlangs een nieuw contract bij zijn club Charleroi.

“Was Benavente niet de eerste keuze van Hein Vanhaezebrouck? Ik dacht van wel. Het is een geweldige voetballer, en ook iemand die bij een betere ploeg nog meer tot zijn recht zou komen”, aldus Joos bij Extra Time.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Benavente heeft nu een contract tot 2022, maar Joos hoopt dat een grotere club hem kan ‘bevrijden’. “Charleroi is niet de ploeg die begint op te bouwen en waar je als Benavente in een gespreid bedje beland. Je moet daar eerst knokken voor je in balbezit komt.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *