Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Gaat Club Brugge met target van Genk, Gent, Standard en Anderlecht aan de haal?

Het zit Club Brugge niet mee met het aantrekken van keepers. Er werden er dit seizoen al meerdere gehaald maar een groot succes werd het niet. Kenneth Vermeer willen ze wel overnemen van Feyenoord maar hij lijkt te duur te zijn.

Bij Club zouden ze daarom naar Hendrik Van Crombrugge lonken. De voormalige doelman van Standard en STVV kon vorige zomer al op belangstelling rekenen van Ajax, Anderlecht, Racing Genk, Standard en AA Gent. Van Crombrugge verkoos bij Eupen te blijven, om nog een seizoen als eerste doelman ervaring op te kunnen doen. De 24-jarige keeper acht de tijd nu rijp om het bij een grotere club te proberen als nummer één.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Anderlecht is opnieuw een optie, maar de Brusselaars weten nog niet of Matz Sels zal blijven. Pas als daarover duidelijkheid is volgt er actie. Mogelijk kan Club Brugge daarvan profiteren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *