Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Aad de Mos over Duivels: “Als ze dat doen, zit er nog minder verstand dan gedacht”

Michel Preud’homme heeft te kennen gegeven dat hij niet na het WK wil wachten om de nieuwe bondscoach van Belgie te worden. Daardoor lijkt de weg nu open te leggen voor de huidige bondscoach Roberto Martinez om een nieuw contract te ondertekenen.

Maar dat vindt Aad de Mos een bijzonder slecht idee. “Als ze dat doen, dan zit er nog minder voetbalverstand binnen de Belgische bond dan ik al dacht. Als Martínez halsstarrig blijft vasthouden aan zijn 3-4-3, dan kan je net zo goed niet naar Rusland gaan. België wordt weggespeeld door ploegen die met drie centrale middenvelders spelen. Dat was tegen Mexico zo en dat was tegen Japan ook het geval”, stelt de analist in Het Laatste Nieuws.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“De bondscoach komt niet overeen met Nainggolan en ook Hazard, De Bruyne, Courtois en Kompany zijn niet gek van Martínez. Als je sterkhouders niet achter je staan, ben je gezien als coach. Neen, als ik van de KBVB was, dan zou ik dat contract niet verlengen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *