Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Blauw-Zwart is het beu: vier spelers moeten weg, topper op komst’

Club Brugge is hard opvweg om kampioen van Belgie te worden. Toch zijn ze al volop bezig met het nieuwe seizoen.

Volgens Het Laatste Nieuws moeten maar liefst vier doelmannen Brugge verlaten. Kenneth Vermeer zijn aankoopoptie wordt niet gelicht en ook Ethan Horvath en Vladimir Gabulov mogen de club alweer verlaten. Jens Teunckens, uitgeleend aan Antwerp, moet de club ook verlaten. Brent Gabriël en Guillaume Hubert mogen wél blijven.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Blauw-Zwart wil een absolute topdoelman aantrekken om het probleem op te lossen. De interesse in Thomas Kaminski van KV Kortrijk is zeker nog niet concreet, de Bruggelingen scouten ook in het buitenland.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *