Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Arsenal zorgt voor megaverrassing met aanstelling opvolger Wenger’

Aan het einde van het seizoen komt er een einde aan de samenwerking tussen Arsenal en Arsene Wenger. Hij was maar liefst 22 jaar hoofdtrainer van de grootmacht uit Londen. Er is nog altijd geen vervanger voor hem gevonden maar volgens het medium Sky Sports zal dit binnenkort gaan veranderen.

De Engelse omroep bericht namelijk dat de Gunners voor een megaverrassing gaan zorgen door Zeljko Buvac aan te stellen als opvolger van Le Professeur. Onder het grote publiek is dit natuurlijk geen bekende naam, alhoewel de trainer onlangs in het nieuws kwam omdat hij opstapte bij Liverpool wegens privéproblemen. De Bosniër werkte liefst zeventien jaar samen met oefenmeester Jürgen Klopp, maar de twee zijn naar verluidt gebrouilleerd geraakt in het recente verleden.

De aanstelling van Buvac komt naar verluidt uit de koker van Sven Mislintat, head of recruitment in het Emirates Stadium. De twee werkten samen bij Borussia Dortmund, waar Buvac de bovengenoemde Klopp assisteerde en Mislintat hoofd scouting was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *