Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Oranje-international op weg naar Belgische topclub’

De Nederlandse international Adam Maher is transfervrij nu zijn contract bij PSV is afgelopen. De middenvelder heeft de clubs nu voor het uitkiezen. VI contacteerde het management van de ex-speler van PSV en AZ en een grote Belgische club en drie ploegen uit Spanje, Nederland en Engeland hebben zich alvast gemeld.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

De 24-jarige middenvelder kon bij PSV, dat in 2013 8 miljoen euro aan AZ betaalde, nooit overtuigen. Hij werd even uitgeleend aan Osmanlispor en hij was ook vijf keer international bij Oranje. In het verleden werd hij al gelinkt aan Anderlecht en Standard.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *