Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Rode Duivels conflict breidt uit: ‘Naast Mertens weigeren nog 4 spelers te tekenen’

Gisteren werd bekend dat Dries Mertens weigert een contract te onderteken dat gaat om zijn portretrecht en nu blijkt hij niet de enige. Nog vier andere spelers zouden volgens Het Laatste Nieuws ook niet akkoord zijn: Vincent Kompany, Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Toby Alderweireld.

De discussie over de portretrechten blijft zo maar aanslepen. Vorige maand weigerden nog vier spelers mee te werken aan een reclamecampagne voor ING, waaronder ook Kevin De Bruyne. Die verklaarde zich ondertussen wel akkoord, net als Eden Hazard. Maar ook zij twijfelden lang. De Duivels ergeren zich vooral aan de sperperiode die de KBVB eist. Dat betekent dat Rode Duivels in een EK- of WK-jaar hun gezicht niet mogen verlenen aan andere sponsors dan die van de Rode Duivels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *