Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Nederlandse analist kritisch: “Krankzinning van Kevin de Bruyne”

Gisteren op de training ging Kevin de Bruyne hard door op ploeggenoot Adnan Januzaj. Rene van der Gijp is uiterst kritisch op de actie van de stermiddenvelder.

“Je eigen collega blesseren vind ik het meest krankzinnige wat je als voetballer kan doen. Dat heb ik als voetballer altijd een soort van schandelijk gevonden”, stelt de voormalige profvoetballer. “Ik heb met spelers gespeeld die ‘die rooie’ zijn kop eraf hadden geslagen.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

De Bruyne maaide Januzaj aan de zijlijn onderuit. Van der Gijp vindt het bizar dat iedereen liet begaan. Er kwam geen enkele reactie, noch van de bondscoach noch van Adnan Januzaj of andere spelers.

“Ik was naar binnen gegaan als hij dat bij mij had geflikt. Toen ik het zag werd er ook nog niet eens wat van gezegd. Dus het ging door. En dat vind ik nog erger. Dan was ik naar de trainer gestapt en had gevraagd of hij het hele toernooi zo door wil gaan. Als hij ja had gezegd, dan was ik weg geweest.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *