Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Kevin De Bruyne verklaart vlijmscherpe tackle op Januzaj

Een poosje terug baarde Kevin de Bruyne opzien met een harde charge op de training op Adnan Januzaj. Er werd hard gespeculeerd wat de oorzaak hiervan was en nu spreekt de vedette van de Belgische ploeg zich uit.

HLN vroeg De Bruyne hoe hij deze hectiek heeft beleefd: “Het werd plots een thema, wellicht omdat er die dag veel camera’s langs de lijn stonden. Ik hoorde dat sommigen zelfs insinueerden dat het iets persoonlijks was, maar dat was zeker niet zo.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

Niks aan de hand dus volgens De Bruyne: “Ik was gewoonweg te laat, meer niet. De mensen zeggen: ‘De Bruyne zei na zijn tackle zelfs geen sorry.’ Dat was omdat ik gefocust was, na de training heb ik wel meteen mijn excuses aangeboden. Case closed.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *