Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Arsene Wenger heeft belangrijke tip voor Rode Duivels

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Aanstaande donderdag staat de kraker Belgie – Engeland op het programma. Mochten de Rode Duivels ook deze pot willen winnen dan heeft voormalig Arsenal-coach Arsene Wenger een belangrijke tip voor ze.

Volgens de voormalige trainer van Arsenal is verdediger Kyle Walker van Manchester City de zwakste schakel bij Engeland. “Hij is geen echte verdediger en zeker geen centrale verdediger”, laat Wenger weten tegenover beIN Sports. “Hij maakt defensieve fouten die hij niet zou maken als hij rechtsback zou spelen.” Walker is van nature een rechtsback maar wordt door bondscoach Gareth Southgate als centrale verdediger gebruikt.

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

Ook Rio Ferdinand snapt de keuze en positie van Walker niet. De verdediger zelf geeft ook toe dat het niet zijn beste positie is. “Het is een nieuwe positie voor mij. Mensen vergeten dat ik nog steeds aan het leren ben. Ik heb geweldige mensen naast me”, is de rechtsback van The Three Lions eerlijk.

“Daarnaast heb ik ook de trainer nog. Zijn coachen en zijn tips op bepaalde gebieden helpen mij om beter te functioneren. Het is iets anders. Ik ga niet meer zo vaak naar voren, wat doorgaans een belangrijk onderdeel is van mijn spel. Maar nu kan ik mijn snelheid op andere manieren gebruiken. Zolang Engeland het goed doet, vind ik het prima”, aldus Walker.

 

 

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.