Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Marouane Fellaini verrast: “Contract bij nieuwe club is getekend”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Voor de buitenwereld is het nog niet bekend maar Marouane Fellaini weet voor welke club hij volgend seizoen gaat spelen. Hij zal dit binnen enkele dagen bekend maken.

Het contract van Fellaini bij Manchester United loopt eind deze maand immers af en daarna kan hij transfervrij vertrekken op Old Trafford. En blijkbaar heeft hij zijn club voor volgend seizoen al gekozen. “Ik weet waar ik volgend jaar ga spelen en dat beïnvloed mijn prestaties op WK niet. Het contract is getekend en ik ga het binnen een paar dagen bekend maken”, klonk het. Fellaini zou aanstaande zondag, op één juli, zijn nieuwe club bekend maken. Een dag eerder vervalt zijn contract bij United.

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

De middenvelder had het verder ook over zijn toekomst als Rode Duivel. Zo liet hij verstaan dat hij hierover nog geen beslissing heeft gemaakt. “Ik ga het match per match bekijken om te zien waar ik uitkom. Maar ten vroegste pas na het WK neem ik hierover een beslissing”, aldus Fellaini.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.