Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Vital Borkelmans: “Dat willen Hazard en Lukaku niet”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Aanstaande donderdag staat de kraker tussen Belgie en Engeland op het programma. Bondscoach Roberto Martinez denkt erover om een aantal spelers rust te geven maar volgens ex-assistent-bondscoach Vital Borkelmans willen Romelu Lukaku en Eden Hazard zeker spelen.

“Ik zou het begrijpen als Martínez geen risico wil nemen met spelers die geel geboekt staan of die met kleine ongemakken zitten. Het is ook een gelegenheid om te zien waar Vermaelen staat. Maar het feit dat de derde match tegen Engeland gespeeld wordt, maakt het voor veel jongens speciaal”, aldus Borkelmans aan Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Lukaku scoorde al vier keer en wil zeker spelen, denkt Borkelmans. Hij wil Kane, die vijf keer scoorde, de loef afsteken.

“De Bruyne zal er minder moeite mee hebben als hij omwille van zijn gele kaart gespaard wordt, maar zoals ik Hazard en Lukaku ken, willen die absoluut de krachtmeting met de Engelsen niet missen. Vooral Romelu, die ook nog eens in een topschuttersstrijd verwikkeld is met Kane. Maar ze moeten kúnnen spelen natuurlijk.”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.