Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

SUPERTIP: Krijg maar liefst 10X je inzet terug wanneer BELGIE wint van JAPAN!!! (Stort 5 pak gewoon 50EURO!!!)

Vanavond spelen de Rode Duivels in de 1/8 finales op het WK in Rusland. Tegenstander is dan Japan. De eerste drie potjes in de poulefase werden allemaal gewonnen. De verwachting is dan ook dat de Duivels deze pot ook zullen winnen. Daarom pakt Unibet.BE uit met de volgende ongekende actie.

Dankzij de speciale actie van Unibet.be kunnen nieuwe klanten hun inleg maar liefst vertienvoudigd zien, indien ze tot maximum vijf euro inzetten. Met andere woorden: zet 5 euro in en ontvang 50 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum vijf euro in op een overwinning van de Belgen, je quotering wordt automatisch x10.00.

Aarzel dus niet en registreer je nu op Unibet.be. Zo kan jij het WK van de Duivels meteen spannender beleven met een fraaie bonus!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *