Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Cristiano Ronaldo voor 100 miljoen euro naar Italiaanse grootmacht’ (BREAKING!)

Volgens het medium Sky Sports is de kans aanwezig dat Cristiano Ronaldo Real Madrid gaat verruilen voor een grootmacht uit de Serie A. Er zou een transfer naar De Oude Dame Juventus in de licht hangen.

De Koninklijke zou zich beraden over het bod van 100 miljoen euro. Ronaldo wordt sinds vorige week steeds meer in verband gebracht met Juventus. De Portugees zaaide na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool (3-1) al twijfel over zijn toekomst in Madrid.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

Juventus lijkt nu de club te zijn die Ronaldo serieus bij Real Madrid weg wil halen. De wereldvoetballer van het jaar speelt sinds 2009 voor De Koninklijke, dat hem destijds overnam van Manchester United.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *