Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Afscheid Belgisch-international steeds dichterbij: “Dit WK waarschijnlijk het einde”

Wanneer dit WK is afgelopen voor Belgie dan zullen waarschijnlijk een aantal spelers afzwaaien bij de nationale ploeg. Waarschijnlijk stopt Vincent Kompany ook al gaf hij daar nog geen uitsluitsel over. Nordin Jbari verklapte wel veel over één van zijn goede vrienden bij de nationale ploeg.

Jbari kan zeer goed opschieten met Marouane Fellaini en de voormalige aanvaller van RSC Anderlecht, AA Gent en Club Brugge geeft aan dat de speler van Manchester United na het WK wellicht zal stoppen als Rode Duivel. Fellaini liet dat zelf ook a meermaals doorschemeren.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Het wordt tijd om Marouane een waardige kans te gunnen. Al was het maar omdat dit WK waarschijnlijk zijn einde bij de nationale ploeg betekent. (mysterieus) Meer kan ik niet zeggen, maar áls hij stopt, laat het dan toch een mooi afscheid zijn…”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *