Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Johan Boskamp ziet groot verschil tussen Neymar en Eden Hazard

Vanavond is het dan zover. Belgie speelt tegen Brazilie om een plek in de halve finales van het WK. Ook Johan Boskamp zal klaarzitten voor de pot. “Ik hoop dat België wint. Al wordt het heel moeilijk, maar… moeilijk gaat ook. Dat moet als je wereldkampioen wil worden. De wedstrijd kondigt zich een beetje aan als het duel tussen Eden Hazard en Neymar”, zegt hij aan Gazet van Antwerpen.

Neymar en Hazard zijn wel andere types en Boskamp ziet nog een groot verschil.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

“Logisch, het zijn de twee sterren en ze spelen op ­dezelfde positie. Ze zijn ook allebei op heel jonge leeftijd belangrijk voor een topploeg geweest. Eden bij Lille en die Braziliaan bij Santos. Neymar scoort veel meer dan Eden, die een echte liefhebber is. Dat zie je aan hoe hij het spelletje beleeft. Neymar heeft dat ook, maar die heeft nu de vallende ziekte erbij gekregen. Dat zit er bij Eden echt niet in.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *