Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Prestaties Romelu Lukaku verrast Engelse analist

De prestaties van Romelu Lukaku verrast een analist uit Engeland. “Ik ben heel erg onder de indruk van Lukaku”, beaamt Alan Shearer in de BBC-studio. Hij verwijst naar de wedstrijd tegen Brazilië. “Hij tekende voor de quasi perfecte match voor een diepe spits. Snelheid, kracht, kaats, techniek, hoe hij anderen in het spel betrok …”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Na een viertal minuten, toen de bal naar hem ging, zag je al dat hij er zin in had. Ik denk dat zijn eerste helft van het beste was wat Lukaku ooit getoond heeft. Eens hij die meter voorsprong op je heeft, haal je hem niet meer terug omdat hij zo snel en zo sterk is. Om hem als nummer 9 een 10 te geven, ontbrak alleen dat goaltje.”

“Al was dat onzelfzuchtige frappant: het liet anderen toe uit te blinken en België uiteindelijk zo de match te winnen, ook al deed het zijn kansen om topschutter te worden op dit toernooi geen goed.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *