Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Rode Duivels verbazen: “Nog nooit gezien in twee jaar Martinez”

Belgie heeft een diepe indruk weten te maken op de wereld door Brazilie met 2-1 te verslaan. Vooral trainer Martinez krijgt veel complimenten vanwege zijn tactische plan.

Voormalig bondscoach René Vandereycken bijvoorbeeld, toonde zich de voorbije weken erg kritisch voor de Spanjaard. Maar nu kan hij niet anders dan lovend zijn. “Tactisch heb ik dit nog niet gezien in de voorbije twee jaar onder Martinez. Dit was een prestatie die af was op alle gebied. De Belgen hebben opnieuw gewonnen en nu samen met de coach”, klonk het in Het Nieuwsblad.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Vooral de wisselwerking tussen aanvallers De Bruyne, Hazard en Lukaku vond Vandereycken indrukwekkend. “We hebben een paar keer samenspel tussen De Bruyne en Hazard gezien, maar meer dan de onderlinge combinaties vond ik hun intelligentie om positie in te nemen fantastisch. Samen met Lukaku overigens, die ook in die zin is geëvolueerd. Ze namen offensief posities in en zakten bij balverlies terug in de positie waarin ze stonden. Iedereen deed zijn verdedigende werk.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *