Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Rode Duivel zeer pover tegen Frankrijk: “Zo zwak hem nog nooit zien spelen”

Eddy Snelders had voor het WK al kritiek op een middenvelder van de Rode Duivels en dit is niet anders geworden na de wedstrijd tegen Frankrijk. Hij zei toen al: “Deze speler zal ons geen kampioen maken”.

Mousa Dembélé speelde zeer zwak en dat is volgens Snelders geen toeval. De centrale middenvelder krijgt wel zeer veel lof voor de prestaties die hij tot dusver leverde bij de Belgen. Verdedigend niet sterk genoeg om als verdedigende middenvelder te spelen en aanvallend niet efficiënt genoeg om een plaats in het middenveld op te eisen.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND kan jou zaterdag een leuke smak geld opleveren!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“Sommige spelers krijgen zoveel superlatieven, terwijl er dingen door de vingers worden gezien. Dembélé is prachtig als voetballer, maar hij beheerst de essentie van voetbal op zijn positie niet. Geen rendement, te lateraal spel, amper dreiging. Iemand om de controle te houden, maar niet meer”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

Tegen Frankrijk was het zeer slecht. “Eigenlijk had hij gewoon een slechte dag. Zo zwak heb ik hem nog nooit zien spelen. En omdat wat hij het best kan, een bal vasthouden, niet lukte, vielen zijn gebreken des te harder op. Zo’n dag kan iedereen overkomen. Daarom is het niet rechtvaardig dat hij nu met alle zonden wordt overladen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *