Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Mbo Mpenza: “Hij is nu al de beste die België ooit gehad heeft”

Zaterdag staat de troostfinale op het programma tussen Belgie en Engeland. Beide landen hebben nog een speler in de selectie die topscorer kan worden van het toernooi. Romelu Lukaku maakte vijf goals en Harry Kane staat op zes.

Lukaku zal dan wel twee doelpunten op Kane moeten goedmaken. “Twee keer scoren tegen Engeland? Als Romelu een goede dag heeft, kán hij dat”, stelt Mbo Mpenza in Het Laatste Nieuws. “Het wordt belangrijk dat hij zich voor die wedstrijd geen extra druk oplegt. Eigenlijk moet hij zelfs zo min mogelijk denken aan die twee doelpunten, want hoe meer hij er naar zoekt, hoe kleiner de kans dat hij ze zal vinden.”

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

“Hij is op 25-jarige leeftijd al de beste spits die België ooit gekend heeft. Romelu gaat nog zeker twee WK’s mee. In Qatar 2022 zal hij top zijn, daar moet het eigenlijk pas écht gebeuren voor hem. Maar goed, hij krijgt de kans nu al en dus moet hij er vol voor gaan. Zo’n titel als WK-topschutter, da’s iets uniek. Dat draag je als een label mee voor de rest van je leven. Ik gun het hem enorm.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *