Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Roberto Martinez laat zich uit over zijn toekomst bij de Rode Duivels’

De Rode Duivels waar dichtbij de eindstrijd op het WK. Nu rest nog de troostfinale. De Belgische voetbalbond en de meerderheid van de supporters van de Duivels hopen dan ook dat hij aanblijft. Zeker tot aan het volgende EK.

Maar of dat het geval zal zijn, kan Martinez niet bevestigen. Al liet hij op zijn persconferentie niet uitschijnen dat het zijn eigen intentie zou zijn: “Ik kan niet garanderen dat ik over twee jaar nog bondscoach zal zijn van de Rode Duivels. Als ik twee keer op rij verlies willen jullie me misschien buiten (lacht). Zo gaat dat in het voetbal.” Noteerde HNBL.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

De bondscoach liet zich ook uit over de wedstrijd van zaterdag: “Ik wil winnen. Je wil met een goed gevoel afsluiten, want de laatste wedstrijd is altijd degene die je het beste onthoudt. De fans verdienen het gevoel om winnaars te zijn. Maar Engeland denkt er ook zo over. We willen met een positief gevoel naar huis.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *