Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Rode Duivel kan nog een prijs winnen: “Hij moet egoïstisch durven zijn”

Erwin Vandenbergh vindt dat de Rode Duivels er alles aan moeten doen om de topscorerstitel binnen te halen. Romelu Lukaku staat op vijf treffers en zijn concurrent Harry Kane heeft er zes gemaakt. Lukaku zou zelfs de strafschoppen moeten nemen mochten die gegeven worden.

“Zo niet moet Romelu maar egoïstisch genoeg zijn om de bal zélf op te eisen. Hazard mag dan wel de betere strafschopnemer zijn, hij kan zijn eigen ploegmaat zo’n unieke kans op de topschutterstitel niet ontzeggen. Lukaku moet op dat moment aan zichzelf durven denken”, vindt de gewezen goaltjesdief in Het Laatste Nieuws.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

“Als je zo dicht bij zo’n unieke prijs staat, dan ben je daar mentaal mee bezig. En terecht: het wordt een unieke kans voor hem om voetbalgeschiedenis te schrijven. Ik hoop alvast dat het een open wedstrijd wordt, dan acht ik hem er echt wel toe in staat.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *