Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

“Wat een talent hebben die Belgen”

Na de 2-0 nederlaag tegen de Rode Duivels likte Engeland haar wonden. De bonscoach van de Engelsen Gareth Southgate had alleen maar lovende woorden over voor de formatie van Roberto Martinez.

“Wat een uitzonderlijk talent hebben die Belgen toch. Ik ben enorm trots op mijn spelers maar we staan nog niet zo ver als de Belgen. Zij hebben het beste team in hun geschiedenis. Dat is gebleken”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR FRANKRIJK – KROATIE VANDAAG!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Engeland kon in de tweede helft wat dreigen en kreeg enkele goede kansen. Toch moesten ze hun meerdere erkennen in de Belgen. Southgate was tevreden over zijn team.

“Mijn spelers waren vermoeid. We hadden maar twee dagen om echt te recupereren. Dat deed zich gevoelen. Maar ik moet eerlijk zijn, we zijn realistisch. We eindigen hier in de top-vier op het WK maar we zijn niet het vierde beste team ter wereld. Dat heb ik ook nooit verstopt.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *