Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Meevaller Rode Duivels: “Komt de nationale ploeg alleen ten goede”

De Rode Duivels kunnen terugkijken op een top WK. Met een bronzen plak werd er geschiedenis geschreven. Over twee jaar staat nu het EK op het programma en over vier het WK. “Het is opmerkelijk dat er vooraf gesproken werd over de laatste kans voor deze gouden generatie. Nu hoor je plots dat dit maar het begin is. Het klopt natuurlijk dat steunpilaren als Courtois, Hazard, De Bruyne en Lukaku binnen twee of zelfs vier jaar niet versleten zijn. Integendeel, op clubniveau halen ze tegen dan misschien een nog hoger niveau, wat de nationale ploeg alleen maar ten goede kan komen”, stelt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Dat een aantal spelers uit de huidige selectie dreigen te stoppen, is volgens Sys zelfs niet eens zo’n groot probleem. “Er kunnen een paar namen wegvallen, in de eerste plaats denk je dan aan Kompany, maar het is niet dat die een fantastisch WK speelde. Er zullen in de verdediging toch een aantal nieuwe spelers moeten doorbreken. Je hebt wel het gevoel dat het jeugdbeleid van ons Belgisch voetbal goed functioneert en dat er meer talent zit aan te komen. De toekomst oogt dus mooi.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *