Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Vincent Kompany voelt niet meer de behoefte om terug te keren bij Anderlecht’

Manchester City-verdediger en sterkhouder bij de Rode Duivels Vincent Kompany doorliep de hele jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. Toch lijkt een een terugkeer niet te gaan gebeuren in de toekomst.

Kompany kon het zeer goed vinden met Roger Vanden Stock en sinds die vertrok is een terugkeer naar Anderlecht geen prioriteit meer voor de Rode Duivel. Dat zegt zijn ex-jeugdtrainer Albert Martens aan Sport/Voetbalmagazine.

“Een paar jaar geleden was ik ervan overtuigd dat hij zou terugkeren bij Anderlecht. Roger Vanden Stock liet toen al uitschijnen dat hij Anderlecht zou verkopen en hij wilde de club bovenal aan iemand afstaan die hij kende. Met de nieuwe ontwikkelingen bij Anderlecht ben ik er niet meer zo zeker van dat we Kompany zullen terugzien. Om het cru te zeggen: Anderlecht behoort wellicht niet meer tot zijn prioriteiten.”

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Kompany heeft het heel erg naar zijn zin bij Manchester City, waar hij al sinds 2008 actief is. De kans bestaat dat ‘Vince the Prince’ na zijn carrière voor Man City gaat blijven werken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *