Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Standard Luik wil vertrek Edmilson opvangen met twee bekende namen’

Het ziet ernaar uit dat Junior Edmilson op korte termijn vertrekt naar een club uit Qatar. Hij kan daar de hoofdprijs gaan verdienen. Een grote aderlating voor de Rouches, maar die hebben wel al twee vervangers in het vizier.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

En het gaat om twee bekende namen. Volgens La Dernière Heure moet Maxime Lestienne immers de directe opvolger van Edmilson worden. De 26-jarige flankaanvaller is bovendien een haalbare kaart, want hij is transfervrij nadat zijn contract bij Rubin Kazan ontbonden werd. Bovendien kent hij Michel Preud’homme nog van hun gezamenlijke periode bij Club Brugge.

De onderhandelingen zouden al in een vergevorderd stadium zitten en dinsdag zou er al een akkoord uit de bus kunnen komen. Daarnaast zou ook David Henen weer in beeld zijn op Sclessin. Hij is ook al transfervrij nadat zijn aflopende contract bij Everton niet verlengd werd. Hij stond op het punt te tekenen bij Trabzonspor, maar nu Standard zich weer gemeld heeft zou die transfer ‘on hold’ gezet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *