Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Leander Dendoncker onderhandelt met deze club over een transfer’

Sterkhouder van Anderlecht Leander Dendoncker lijkt dan eindelijk te gaan vertrekken bij Anderlecht. Al maanden wordt er gespeculeerd over zijn nieuwe club. Nu lijkt de 23-jarige Rode Duivel écht de deur van het Astridpark achter zich dicht te trekken. “Het beweegt rond hem”, bevestigt Luc Devroe in La Dernière Heure. “Hij moet niet vertrekken, maar wil weg. Dus we zullen meewerken. Hij keert pas op 6 augustus terug. Er zijn transfermarkten die al sluiten op 9 en 16 augustus. Maar we moeten geduldig blijven. Ik weet nog dat iedereen in paniek schoot na het EK 2016 en zich afvroeg wanneer Jordan Lukaku zou vertrekken. Het is uiteindelijk op 22 juli gebeurd.”

facebook BUITENKANSJE!! Voer de bonuscode “JPL-UB1” in op Unibet.be & ontvang een €10 stortingsbonus!! BEGIN HET NIEUWE SEIZOEN GOED!! facebook

Volgens La Capitale ligt er alvast een concreet aanbod van Olympique Marseille op tafel. De Franse traditieclub speelde vorig seizoen nog de finale van de Europa League en eindigde als vierde in de Ligue 1. staat voor een transfer. Er wordt al maanden gespeculeerd over zijn toekomst maar nu lijkt het snel te gaan.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *