Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Chelsea-trainer verwelkomt Hazard en Courtois met pijnlijke boodschap’

Morgen zullen Eden Hazard en Thibaut Courtois kennis gaan maken met hun nieuwe trainer Maurizio Sarri bij Chelsea. Of het een prettige kennismaking zal gaan worden is nog maar de vraag.

Sarri liet deze week al weten dat hij tot dusver nog niet met hen gesproken heeft. Volgens The Daily Mail zal hij de twee Duivels zaterdag dan ook meteen duidelijkheid verschaffen. Zo zou hij hen laten weten dat ze deze zomer helemaal nergens naar toe gaan. Het duo werd nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid, maar met minder dan een week voor het sluiten van de Engelse transfermarkt is er nog steeds geen doorbraak in hun dossiers.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

En die zal er deze zomer ook niet meer komen als het van Sarri afhangt. In het geval van Courtois wil dat zeggen dat hij komende zomer dus mogelijk gratis vertrekt op Stamford Bridge, zijn contract loopt immers af en momenteel is er van zijn kant geen intentie om dat te verlengen. Hazard heeft nog een overeenkomst van twee seizoenen, de club hoopt zijn verbintenis alsnog open te breken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *