Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Thomas Meunier schept duidelijkheid over transfer

In de laatste twee seizoenen moest Rode Duivel Thomas Meunier het doen met een reserverol bij zijn club Paris Saint-Germain. Nu zet hij in op een transfer. Paris Saint-Germain nam afscheid van Unai Emery en koos met Thomas Tuchel voor een Duitse trainer, die een 3-5-2 systeem nastreeft. Dat past perfect bij Thomas Meunier.

Tel daar nog een ijzersterk WK bij. “Er was interesse van grote clubs, maar het lijkt wel duidelijk dat ik in Parijs zal blijven”, stelt de voormalige speler van Excelsior Virton en Club Brugge tegenover L’Avenir. “Het bestuur rekent op mij. Mijn WK heeft veel veranderd, ze zouden zelfs mijn contract willen verlengen.”

“Ik wil PSG niet verlaten met het gevoel dat ik er niet alles heb uitgehaald. Door de blessure van Dani Alves begin ik alvast met een voorsprong aan het nieuwe seizoen. Als ik goed speel, kan ik mijn plaats in het team veroveren.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *