Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Door Real Madrid begeerde Kylian Mbappé schokt PSG met verzoek’

Het is nog maar de vraag of Kylian Mbappe dit seizoen voor PSG speelt of niet. Real Madrid aast namelijk op zijn handtekening.

Real heeft deze zomer afscheid genomen van Cristiano Ronaldo en een vervanger is nog altijd niet aangetrokken. Voorzitter Florentino Pérez overweegt dit intern op te vangen, maar de komende tijd kan dat besluit nog worden ingetrokken. In dat geval komt Mbappé naar voren als topkandidaat. Hij sloot een transfer eerder nog uit, maar volgens Don Balón is de tienersensatie ontevreden.

facebook SPECIAL!! Pak VANDAAG 25.000 euro dankzij ARSENAL – MANCHESTER CITY! SUPERTIP!! facebook

Na zijn WK-prestaties vindt Mbappé dat hij minimaal gelijkwaardig is aan Neymar. Waar hij zich vorig seizoen nog ondergeschikt maakte, daar vraagt hij nu om een soortgelijk salaris. Daarnaast hoopt hij in augustus nog op vuurwerk op de transfermarkt. Mbappé is duidelijk: PSG moet vóór kerst een verbeterde aanbieding voorleggen. Voldoet de Franse topclub niet aan die eis, dan zal hij een transferverzoek indienen. Real Madrid wil in dat geval maar liefst 300 miljoen euro op tafel leggen, maar hoopt stiekem al deze zomer op een dergelijke ontwikkeling.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *