Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Inter Milaan nodigt Anderlecht en Real Madrid uit

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Inter Milaan viert haar verjaardag en de club heeft Anderlecht en Real Madrid uitgenodigd om dit te komen vieren. “Eerder deze maand zat er een wel heel erg bijzondere brief bij de post voor onze club. Als hoofd van onze gerenommeerde jeugdopleiding kreeg Jean Kindermans een persoonlijke uitnodiging van FC Internazionale Milano. De U18 van RSC Anderlecht mag aantreden op de eerste editie van de Pierluigi Casiraghi Memorial, een tornooi ter ere van de 110e verjaardag van de Italiaanse eersteklasser. Inter Milaan werd immers, net zoals RSCA, opgericht in 1908”, maakte RSCA bekend op zijn website.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

“Het tornooi, een minicompetitie tussen vier ploegen, zal op zaterdag 1 en zondag 2 september gespeeld worden in het Suning Youth Development Centre in Memory of Giacinto Facchetti in Milaan. Paars-Wit zal het opnemen tegen Real Madrid, Inter Milaan speelt tegen Genoa CFC. In de finale kunnen de ‘jarige’ clubs elkaar treffen. Come on young Mauves!”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.