Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Eden Hazard volgende zomer weg voor prikje, vijf topclubs genoemd’

Eden Hazard lijkt zich te hebben neergelegd met nog een seizoen bij Chelsea. Toch is een transfer nog niet uit zijn gedachten. Volgens diverse Engelse media zou Chelsea het contract van zijn superster willen openbreken en flink opwaarderen, maar net zoals vorig seizoen houdt Hazard de boot voorlopig af. Op die manier gaat hij komende zomer zijn laatste contractjaar in in Londen in en zou de club niet anders kunnen dan meerwerken aan een vertrek, wil men nog winst boeken.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Maar omwille van dezelfde reden kan Chelsea wel niet de hoofdprijs vragen. Een halfjaar later zou hij als transfervrije speler immers al een voorcontract kunnen tekenen en blijven de Blues sowieso met lege handen. Het Spaanse medium Fichajes.net verwacht dan ook dat Hazard komende zomer voor een bedrag van om en bij de 60 miljoen euro zou kunnen vertrekken.

Volgens bovengenoemde bron zouden clubs als FC Barcelona (afgelopen seizoen al geïnteresseerd), Bayern München (als vervanger voor Robben/Ribery), Juventus (als Dybala vertrekt) en Manchester City (Guardiola is een fan), voor die prijs immers zeker ook een poging doen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.