Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Eden Hazard weigerde om vreemde reden door te drukken voor Real-transfer’

Lange tijd trok Real Madrid aan het shirt van Eden Hazard. Ze wilden hem graag overnemen van Chelsea maar tot een akkoord kwam het niet. Grotendeels omdat de Blues weigerden mee te werken, maar er speelden ook andere factoren een rol.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Real had naar verluidt op scenario zoals bij Thibaut Courtois, die dwong zijn transfer uiteindelijk zelf af door niet langer op te draven tijdens de trainingen van Chelsea. Hazard zette echter geen druk op zijn huidige club en volgens Don Balon zijn daar twee redenen voor. Ten eerste twijfelde hij of de Koninklijke hem er wel echt bij wilden. Om Courtois binnen te halen werd immers een pak moeite gedaan, terwijl de club in zijn geval een vrij passieve houding aannam.

Daarnaast zou ook de relatie met Real-preses Florentino Pérez niet optimaal zijn. De voorzitter deed naar verluidt allerlei beloftes en uitspraken, die uiteindelijk toch niet waar bleken. Of dit ook een invloed kan hebben op een latere transfer is niet duidelijk. Het feit dat Hazard volgende zomer zijn laatste contractjaar is ingegaan en dus een pak goedkoper is, zou de houding van Real wel eens kunnen veranderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *