Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Axel Witsel heeft slecht nieuws voor Club Brugge

In de Champions League werd Club Brugge ingedeeld in de groep met AS Monaco, Atletico Madrid en Borussia Dortmund. Bij die clubs spelen een aantal Rode Duivels die dus naar het Jan Breydelstadion zullen afzakken. Bij de Monegasken spelen tegenwoordig Youri Tielemans en Nacer Chadli, bij Dortmund is deze zomer Axel Witsel actief.

In Dortmund zal Club alvast een heksenketel wachten. “Met Zenit had ik al eens in Dortmund gespeeld, voor hun indrukwekkend publiek. Nu zijn ze mijn fans. En twee keer scoren, dat helpt om te worden aanvaard. Dortmund, dat is Standard maal tien. In de tribune achter doel zit al 25.000 man, da’s bijna zoveel als in het ganse stadion van Standard.”

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *