Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Dries Mertens: “Er gaan dingen veranderen”

De afgelopen seizoenen was Dries Mertens basisspeler bij Napoli maar daar is dit seizoen verandering in gekomen. Hij moet het nu vooral doen met invalbeurten.

Napoli eindigde vorig seizoen op de tweede plaats. Juventus ging met de titel aan de haal. “Vorig seizoen was zwaar. We deden lang mee om de titel, maar haalden het jammer genoeg niet. Daarna was er het WK en dat was ook niet min. Nu ben ik weer klaar voor het nieuwe seizoen”, vertelde Mertens donderdag tijdens een persconferentie.

Mertens denkt dat hij weldra meer speeltijd mag verwachten van Carlo Ancelotti. “Hij is een vriendelijke man. Ik had een goed gesprek met hem. Mijn tijd komt nog. Ik ben er zeker van dat er dingen gaan veranderen”, aldus nog Mertens.

Napoli leed afgelopen weekend de eerste nederlaag van het seizoen. Het werd 3-0 op het veld van Sampdoria. Na drie speeldagen telt het zo zes punten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *