Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Sander Berge speelt open kaart over vertrek bij Genk

Sander Berge is één van de sterkhouders bij KRC Genk. Na en tijd blessureleed is hij weer helemaal terug. Indien fit is Berge een vaste titularis bij de Limburgers, hoewel hij nog steeds maar 20 jaar is. Het mag dan ook niet verwonderen dat Europese subtoppers als Sevilla FC aan zijn mouw trekken. Maar een transfer is momenteel niet aan de orde. “Ik ben nog steeds een speler van Genk en wil dat de mensen hier het beste van Sander Berge te zien krijgen. Als ik goed blijf presteren, zullen andere clubs vanzelf geïnteresseerd geraken. En dat is natuurlijk wel leuk”, vertelt hij bij Aften Posten.

Berge is er dan ook van overtuigd dat hij zelf wel zal aanvoelen wanneer hij klaar is om aan de slag te gaan in een grotere competitie, hij is in ieder geval nog niet uitgeleerd in de Luminus Arena. “Ik heb mijn carrière altijd stapsgewijs uitgebouwd. Ik ben naar deze competitie getrokken om betere spelers te treffen. En nu nemen we het op tegen buitenlandse (sub)toppers in de Europa League. Bovendien ben ik nog maar 20 jaar en speel ik bij Genk, een club die de voorbije jaren spelers van wereldklasse heeft verkocht.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *