Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Jan Boskamp teleurgesteld in Belgisch toptalent

Jan Boskamp is teleurgesteld in een toptalent. Andres Pereira besloot niet te kiezen voor een interlandcarriere bij de Rode Duivels maar gaat spelen voor Brazilie. Hij is de eerste speler bij de Seleçao die niet in Brazilië geboren is!

facebook SUPERTIP!! VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE: Ontvang 25% extra winst! BUITENKANSJE!!!! facebook

De zoon van voormalig profvoetballer Marcos Pereira (ex-Lommel, STVV en Antwerp) zag het levenslicht in het Belgische Duffel en woonde tot zijn zestiende in België. PSV Eindhoven plukte hem bij Lommel weg en even later klopte Manchester United op de deur.

Na uitleenbeurten aan Granada en Valencia tracht Andreas Pereira nu een basisplaats te versieren bij Manchester United. In twee van de vier competitiematchen deed hij mee.

Dat Pereira voor Brazilië kiest en niet voor de Rode Duivels valt niet in de smaak bij Johan Boskamp.

“Hij is hier opgegroeid en heeft kunnen profiteren van de jeugdopleidingen hier”, zegt Boskamp in Het Belang van Limburg. “Tot zijn 20ste is hij uitgekomen voor de jeugdelftallen van België. Je neemt dan in principe de plek van een ander in. Dat je plots wisselt, daar kan ik met mijn verstand niet bij.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *